Евтин превозвач с рекорден график за лято 2024 от и до летище София

Пускат 5 нови маршрута – до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия

Евтин превозвач с рекорден график за лято 2024 от и до летище София | StandartNews.com

Водещата авиокомпания в Европа и България Ryanair разкри плановете си за рекорден график за София за лято 2024 г., с общо 40 маршрута, включително 5 нови дестинации.

Този рекорден график на Ryanair за лято 2024, която планира да инвестира допълнително 100 млн. долара, идва и с разширяване на общия флот на компанията. В София тя ще има базирани 4 самолета, като ще поддържа над 1300 работни места (включително 120 високоплатени служители в авиацията) в региона.

Графикът на Ryanair за София за лято 2024 включва:

  • 5 нови маршрута – до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия
  • Общо 40 маршрута
  • 1 нов базиран самолет
  • 1,6 милиона пътници за лято 2024 (23% ръст спрямо лято 2023)
  • Допълнителни над 1300 работни места

„Като част от този рекорден график, Ryanair добавя допълнителен самолет Boeing 737 в София (общо 4 самолета) и увеличава трафика с 23% до 1,6 милиона пътници през това лято (спрямо летния сезон на 2023 г.). Ryanair се ангажира да бъде най-голямата и надеждна авиокомпания в България, като продължава да предоставя най-добрия избор за пътуващите от и до София на най-ниските цени в Европа. За да отпразнува своя рекорден график и 5-те нови маршрута в София (Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия), Ryanair стартира 3-дневна разпродажба на билети с цени от €21,99 само чрез сайта на авиокомпанията, на ryanair.com“, обяви Алисия Войчик-Голебиовска, мениджър за Централна и Източна Европа, и Прибалтика в Ryanair.

„Ние сме изключително щастливи и благодарни за четвъртия базиран самолет на Ryanair и новите дестинации. Това е страхотна новина за нашето летище, България и най-вече за българските пътници. Решението на Ryanair да увеличи значително полетите също е потвърждение за отличната работа на нашите екипи и големия потенциал на летище София“, каза от своя страна Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на СОФ Кънект – оператор на летище София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ббб
преди 1 седмица

тези са абсолютни измамници.... правят каквото си искат откраднаха ми пари и се скриха като пълни измекяри каквито са.....

Откажи