Излезе трейлърът на филма за Гунди, феновете полудяха (ВИДЕО)

Лентата разказва за кариерата и живота на легендата Георги Аспарухов

Излезе трейлърът на филма за Гунди, феновете полудяха (ВИДЕО) | StandartNews.com

Пуснаха дълго чакания трейлър на филма „Гунди – легенда за любовта“. Той бе представен тази сутрин в ефира Нова телевизия.

Лентата разказва за кариерата и живота на легендата Георги Аспарухов. Премиерата на пълнометражния филм е насрочена за 18 октомври.  

Режисьорът Димитър Димитров и операторът Борис Славков разкриха  интересни подробности за филма.

"Гунди е идол, легенда и трябваше да бъдем много внимателни. Историята му е много интересна за този век, в който ние живеем - дори и за хората, които не са фенове на футбола. Защото дава отговор на въпрос, който и днес вълнува всички - каква е цената да си на върха", обясни Димитров.

За огромния мащаб на филма говорят цифрите: 59 актьори, 3000 костюми, 100 души на терен, 1000 гледни точки и специални обективи, поръчани специално от Австрия, които помагат да се получи визия от 70-те години на миналия век.

„Гунди – легенда за любовта“ е пълнометражен игрален филм, посветен на великия и обичан футболист. Лентата проследява живота на големия спортист - от срещата му с Величка Маркова - Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край. На екран ще оживеят и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай