Има ли доказателства за извънземни? Пентагонът вдигна завесата

Това съвпада с минали оценки на американски правителствени представители на твърденията за НЛО

Има ли доказателства за извънземни? Пентагонът вдигна завесата | StandartNews.com

Проучване на Пентагона, изследващо сигнали за наблюдавани НЛО, подадени от 1945 г. насам, е установило, че няма доказателства за извънземни или за извънземен разум. Този извод съвпада с минали оценки на американски правителствени представители на твърденията за НЛО, предаде Асошиейтед прес.

Изследването е било по поръчка на Конгреса и е било извършено от отдел, наречен Служба за обяснения на аномалии във всички области, към министерството на отбраната. Тя е анализирала правителствени разследвания на сигнали, подадени от 1945 .г. насам относно неидентифицирани феномени и аномалии. Изводите на проучването са, че няма доказателства, че в  който и да е от тези случаи ставало дума за извънземен живот.

В документа се добавя, че повечето отбелязани предполагаеми НЛО са били наблюдения на обикновени обекти и феномени, и са били резултат от неправилна идентификация.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
tadalafil generic cialis
преди 1 месец

[url=https://tadalafilu.online/]tadalafil 60 mg for sale[/url]

Откажи
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи