Разкритие! Костадинов помогнал на Терзиев да стане кмет на София

ПП-ДБ-СС победиха на косъм на местния вот и с този косъм искат да спечелят всичко, казва Ваня Григорова

Разкритие! Костадинов помогнал на Терзиев да стане кмет на София | StandartNews.com

Източник: бТВ

„Възраждане“ са помогнали Васил Терзиев да е кмет на столицата, обяви пред бТВ общинският съветник от "БСП за България" Ваня Григорова.

„Благодарение на усилията на Костадин Костадинов и „Възраждане“ бе избран Терзиев за кмет. Защото в предизборната си кампания той обясняваше, че аз съм най-голямото зло - тоест, или трябва да се гласува за „Възраждане“, или за Терзиев, така че Костадинов спомогна за избирането за Терзиев“, каза бившият кандидат за кмет на София и сегашен общински съветник.

"Продължаваме промяната-Демократична България-Спаси София" победиха на косъм на местния вот и с този косъм искат да спечелят всичко, каза още Григорова, след като областният управител Вяра Тодева върна за ново разглеждане Изборът на председатели на комисии в Столичния общински съвет (СОС).

„Проблемът е чисто морален, защото ПП-ДБ-СС да бяха тези, които обясняваха, че сега, веднага, спешно трябва да гласуваме за техен кандидат, за да можем да започнем работа в СОС. А след като гласуваха колегите за техен кандидат и той беше избран, те решиха, че трябва да блокират работата, защото искаха и петте комисии. Броят на комисиите беше разпределен спрямо избирателната тежест на всяка една група общински съветници. ПП-ДБ-СС трябваше да получат пет комисии, тоест председателски места в 5 комисии. Проблемът е в това че, те настояваха да вземат всички основни комисии, всички най-големи“, посочи тя.

Григорова обясни, че дебатите на масата на преговорите са били, за да им се каже, че не може да вземат всичко.

„Не може да имате кмет с 4700 гласа разлика, не може три месеца столичани да чакат избор на председател на СОС само защото вие настоявате да е ваш и сега да няма избори на комисия, защото вие настоявате да превземете всички основни комисии. Нормално е  да има някакъв баланс в СОС и да има демократичен контрол на това, което правят управляващите“, заяви още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Павел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Ели
преди 2 месеца

. Малоумен инпотент се изявява като секс гуру!!!!?

Откажи