Кметът на София с обет към града. Най-важният план

За борбата и справянето с корупцията са нужни политическа воля, гражданска нетърпимост и съюзници, написа още той

Кметът на София с обет към града. Най-важният план | StandartNews.com

Кметът на София Васил Терзиев обясни как се бори с един от най-големите проблеми в България.

Екипът ми и аз сме поели ангажимент да се борим с корупцията във всичките ѝ форми, защото сме убедени, че възпирането ѝ не само допринася за развитието и благосъстоянието на всички, но и ни прави по-силни, по-устойчиви на рискове, по-етични и в крайна сметка по-устойчиви като общество и икономика. Това написа  Васил Терзиев в профила си във Фейсбук. За борбата и справянето с корупцията са нужни политическа воля, гражданска нетърпимост и съюзници. Първите две ги имаме. Работим за привличане на все повече съюзници. Корупцията краде от бъдещето ни и спира развитието ни, допълва Терзиев.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Шофера
преди 2 месеца

Милиционера си е милиционер! Те не откриха ли някакво генетично увреждане, което по наследство се предавало ... Как се разви генетиката напоследък, баце!

Откажи
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Таратайка
преди 2 месеца

А паркинги и гаражи - кога?

Откажи