Пак побой от тийнейджъри! Жертва стана украински музикант у нас

Преди година младежът бяга от войната в Украйна, търсейки по-спокойно и сигурно място

Пак побой от тийнейджъри! Жертва стана украински музикант у нас | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Известен украински музикант беше нападнат и бит от тийнейджъри. Става въпрос за Кирил Роховец, по известен с псевдонима Орфи. Престъплението е извършено в центъра на Варна, а 19-годишният младеж твърди, че с нищо не е провокирал нападателите. Имало е множество удари - един от които в лицето, вследствие на което е бил счупен носът му, съобщава Нова телевизия.

Кирил Роховец или познат още като Орфи е артистична натура. Роден е в Украйна и се занимава с музика още от най-ранна детска възраст. „Още тогава ме каниха и в някои от най-известните телевизионни предавания в Русия, Казахстан, Украйна и Беларус”, разказа Орфи.

Преди година младежът бяга от войната в Украйна, търсейки по-спокойно и сигурно място.

„Мислех, че ще намеря сигурност в България, защото моите родители и приятелите ми казваха, че тук е безопасно за нас”, обясни той.

В края на февруари обаче, докато се прибира към дома си, Орфи бива нападнат от двама тийнейджъри.

„Просто вървях и гледах  в телефона си, когато някакви момчета дойдоха при мен. Бяха на около 15 години, но изглеждаха видимо пияни и започнаха да ме удрят. Бях много объркан, защото до този момент никога досега не съм бил удрян. Бях шокиран, но успях да изляза на улицата и спрях първата кола на пътя. Когато го направих и шофьорът излезе от колата, момчетата се уплашиха и избягаха”, разказа младежът.

Малко по-късно последвала и втора атака. „Започнах да записвам видео, защото това беше първият път, в който някой ме удря и исках да покажа записа на полицията. Когато видяха, че снимам с телефона си обаче, тези момчета отново дойдоха при мен. Оппитах да избягам, защото не искам да се бия с никого, просто не съм такъв човек”, поясни Орфи.

Той обаче не успява да избяга и бива повален на земята. Следва удар в лицето на украинеца. За щастие в този момент минава патрулен автомобил на полицията, а малко по-късно пристига и линейка. След инцидента нападателите биват отведени в близкото районно управление. От МВР съобщиха за NOVA, че тийнейджърите са познати на полицията. Тъй като са непълнолетни е сигнализирано до родителите им. Назначени са съответните експертизи и по случая вече работи Районната прокуратура. След инцидента обаче Орфи споделя, че не чувства гняв.

А случилото се далеч не го отказва от бъдеще в музикалната кариера. „Станах много по-силен. След операцията носът ми изглежда малко по-различно и лекарите казаха, че няма как да се изправи, но пък приятелите ми казват „О, не се притеснявай, всичко е наред, почти не си личи”, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илия
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи