Соломон Паси с важно предупреждение за Русия след Навални

Комбинацията между Тръмп и Путин, може да се обобщи чрез думата "Тръмпинизъм"

Соломон Паси с важно предупреждение за Русия след Навални | StandartNews.com

Русия няма да промени действията си след смъртта на Алексей Навални. Западът трябва да се подготви за атака от Москва. Ние Русия не можем да променим, но тя нас иска да ни завладее. Трябва да се въоръжим. Това предупреждение отправи в интервю за Нова телевизия бившият външен министър Соломон Паси.

Сега там е Русия на Сталин. Когато човек прочете "Архипелага Гулаг", човек разбира каква е машината за изтезания - Руската империя. Допускам, че тази смърт ще има последствия, но се съмнявам, че поведението на Русия ще се промени, каза Паси.

"Това е поредната битка между добро и зло, при която злото взима жертва",  добави той.

"Тровеха Навални с новичок, той се излекува и се върна в страната си, за да каже "аз стоя зад принципите си". От една страна той бе смел и самоотвержен, но от друга е самоубийство. Всички бяха убедени, че той ще бъде ликвидиран", каза бившият ни външен министър.

"Де Гол спечели Франция отвън. От Лондон участва в спечелването на Втората световна война. Навални можеше да действа по този пример. Помислете от какво има нужда демокрацията - от повече мъченици или от енергични лидери? Има достатъчно измрели в името на демокрацията. Имаме нужда от лидери, които да променят статуквото", смята Паси.

В Русия към момента няма достатъчно голяма критична маса, която да промени нещата. Западът трябва да се подготви за атаката на Русия, защото Русия ще иска да ни завладее.

На първо място трябва да се въоръжим. Както каза Тръмп - не харчим достатъчно за отбрана. Комбинацията от Тръмп и Путин може да се опише с едно ноименование – „тръмпинизъм. До там води сливането на западния популизъм и подкрепата за диктаторите", смята той.

"Преживяхме Тръмп един път, ако трябва, ще го преживеем и втори. В САЩ има народ, който може да смени управляващия, в Русия обаче не е така и това е голямата опасност", смята Паси.

"В следващите 10 години ще има бум на военно производство заради войната в Украйна. Русия няма да спре там. Лавров дава индикации, че може би следващата нападната държава ще бъде Молдова. Може това да е заблуда и да нападне другаде", каза той.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
бай ви Герги
преди 2 месеца

И тоз евреин тръгнал мозък да лее , ами при него има конфликт на интереси , кой му дава думата да пронива мозъци ? Същия е като Навални , само че е по - хитър защото е евреин ! А държавата ни е пробита и не може да се защити от такива предатели ! „ Трябвало да се въоръжаваме “ ( ясно ви е на кого трябва да даваме пари за безбожно скъпа стара техника ) , и като се въоръжим с кого ще се бием ,.... с Русия , ... с Турция , ... айде бе ? Готов е да ни хвърли в огъня като Зеления , само и само да освободи място за неговите сънародници и да угоди на господарите си !

Откажи
onlyblack
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея---- https://do.my/bluestone

Откажи
Данчо
преди 2 месеца

Да си ходи в родината - Украйна ли беше или Израел?!

Откажи
Asen
преди 2 месеца

Тоя масон е тъп кат галош Само паника и лъжи

Откажи