Археолози попаднаха на чудо. Надписи на езика на Христос

Монетите се оказали изключителна имитация на римско злато

Археолози попаднаха на чудо. Надписи на езика на Христос | StandartNews.com

Учени попаднаха на смайваща находка. 

Археолози откриха при разкопки в Обединените арабски емирства златни монети и други ценни артефакти, които според оценките им са на над 2000 години.

Експертите посочват, че монетите са изключителна имитация на римско злато, датиращи от 1 век след Христа. Открити са и  две каменни статуи, върху които има надписи на арамейски - езика, който е говорил Христос. 

„Намерените артефакти са удивителни. Монетите са били в обръщение през 1 век след Христа и са реплика на пари, които са били сечени от Римската империя във Франция. Върху тях е ликът на император Тиберий, който е бил начело между 17 и 31 година след Христа”, твърди италиански археолог, участващ в разкопките.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Бай хуй
преди 4 седмици

Откъде знаете на какъв език е говорил Христос? Откачена работа! Христос - кръстоска между извънземен ,,Господ" и ,,дева" Мария! Заблуден народ!

Откажи
Абсолютно
преди 4 седмици

Заблуден народ!! Евреите манипулират света в тяхна полза! За това са и най-богатите и всички западни банки и медии са под техен контрол включително в САЩ!!!

Откажи
опетков
преди 4 седмици

Знаят, защото е известно на какъв език се е говорило там, където е "роден" Христос. Едва ли той е говорил на някакъв "божествен" език и другите са го рабирали.

Откажи
БКП
преди 4 седмици

ВСИЧКО Е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И МАНИПУЛАЦИЯ НА ЕВРЕЙСКИТЕ ПАЦУЛИ НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИЩО

Откажи