Столичани бесни. Голяма драма с асансьор

Не работи от близо година

Столичани бесни. Голяма драма с  асансьор | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Обществен асансьор между "Полигона" и "Младост 1" не работи от близо година и превръща пресичането на бул. "Цариградско шосе" в истинско мъчение за столичани, предаде БГНЕС. За него в Общината са подадени над 200 сигнала.

Фирмата, на която авансово ѝ е платено, трябва да предаде ремонтирания асансьор след два дни (на 15 февруари), а той е тотално изтърбушен и неизползваем. Виждат се счупени стъкла, липсващи бутони и електрическа инсталация, механизми, които са захвърлени.

Пресичането става много трудно, особено за възрастните хора и майките с деца, които са принудени да ги носят на ръце. За много от тях това ежедневно изпитание не е еднократно и се е превърнало в истинско мъчение, тъй като необходимата инфраструктура от детски градини, училища, магазини и болници се намират от другата страна на булеварда. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи