Lek City Case пристигат с невероятен концерт в София

Ще представят и чисто нови песни пред

Lek City Case пристигат с невероятен концерт в София | StandartNews.com

Lek City Case свирят в София на 13 април (събота) от 21:00 ч. в клуб Mixtape 5 с куп приятели. Всеки концерт на бургаските бохеми се превръща в оживено събиране на приятели, където фенове и музиканти празнуват любовта си към музиката и живота. Пет дни остават до концерта на бандата в наистина добра компания.

На една сцена с тях се качват Владимир Михайлов (SLNG, Rewind), Nikéca (Casual Threesome), Мартин Профиров (P.I.F., SILUET), Mихаела Михайлова (SILUET, Rewind), Мария Дюлгерова (SILUET). Лайвовете на леките момчета не са просто концерти, те свидетелстват за силата на общността, обединена от музиката и доказват вълшебната привлекателност на живите изпълнения.

Изцяло в стилистиката на яркия пост-гръндж и саутърн рок, музиката на Lek City Case е вече установена част от българската алтернативна сцена от 2013 до днес. 

Столичният клуб Mixtape 5 приветства групата с тяхното типично lek-о звучене на своята сцена за пореден път. Всяка от песните, които Lek City Case ще представят, носи в себе си история, а оригиналните лирики провокират собствената интроспекция на слушателите. Lek City Case е „случаят“ с упоритата работа, отдадеността и истинското приятелство, започнало в едно, както те сами го наричат, „мухлясало“ мазе, който днес обикаля сцени в цяла България. 

Освен познатите и любими парчета като You, Broken, Head Error, Докога и други, Lek City Case ще представят и чисто нови песни пред публиката в София. Без да изневеряват на стила си, момчетата продължават да създават музика на злободневни теми и такава – с автобиографичен характер. 

Билетите на цена от 15 лв. се изчерпват бързо и можете да закупите от тук, а събитието във фейсбук е тук

 

Lek City Case са: 

 

Иван Петков - вокал

Иван Енев – китара

Георги Кискинов - китара

Александър Георгиев - бас

Иван Янков – барабани

Aнгел Иванов - клавишни


 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай