Петър Москов видя кои са съюзниците на Синя България

Според него порочният кръг на социализъм и намеса на държавата там, където не ѝ е работата, трябва да спре

Петър Москов видя кои са съюзниците на Синя България | StandartNews.com

Източник: БНТ

Лидерът на партия КОД и представител на "Синя България" Петър Москов обяви пред БНТ, че към структурата на новото обединение е мястото на ДСБ и на СДС. Със "Синя България" българите имат избора напред и надясно, посочи Москов.

В "Синя България" са обединени около ясна последователна, икономическа и дясна програма, консервативните ценности, гарантиране на европейското бъдеще и гарантиране на националната ни ценност около европейската принадлежност. "Синя България" е стремеж към обединение, каза Петър Москов.

Според него порочният кръг на социализъм и намеса на държавата там, където не ѝ е работата, трябва да спре.

По отношение на казуса с изграждането на частната национална детска болница "Мама и Аз" преди да се изгради държавна детска болница, Петър Москов в качеството си на бивш здравен министър коментира, че нито има държавна детска болница, нито частната болница е детска. Това е поредният фалшив спор и нищо не се променя, смята той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи