Окончателно! БСП отрязаха мерака на Борис Бонев за София

Делегация на БСП начело с Георги Свиленски се срещна с кмета Васил Терзиев

Окончателно! БСП отрязаха мерака на Борис Бонев за София | StandartNews.com

Източник: БСП

На сесията на Столичния общински съвет (СОС) в понеделник нашите общински съветници няма да подкрепят Борис Бонев за председател на съвета. Това обяви пред репортери Георги Свиленски от „БСП за България“ след разговори с кмета на София Васил Терзиев.

Свиленски припомни, че срещата е била по покана на кмета на София, изпратена до председателите на политическите сили на представените в СОС партии и коалиции.

Корнелия Нинова днес е в Шумен на регионална среща с наши избрани кметове и общински съветници и поради тази причина решението на Изпълнителното бюро е да участва заместник-председател на партията в лицето на Ирена Анастасова и на парламентарната група – в мое лице, обясни Свиленски.

Запознахме кмета на Столична община и неговия екип с решенията, с които нашето Изпълнително бюро на Национален съвет и на Градския съвет съвместно взехме, а именно – първо да представим проблемите на столицата, посочи Свиленски. За постове, за председатели на комисии, за състави на комисии, за заместник-кметове, директори, не е станало дума, заяви той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай