Кирил Петков отсече! Тръгваме ли към избори

Какво се чака от страна на ГЕРБ

Кирил Петков отсече! Тръгваме ли към избори | StandartNews.com

"Продължаваме промяната"- "Демократична България" внасят още днес правилата за избор на състава на антикорупционната комисия без да чакат ГЕРБ. Това съобщиха лидерите на коалицията на брифинг в парламента.

И наред с това декларираха, че не са избързали с оставката на кабинета, за да предизвикат по-бързо избори, а държат да има правителство, но такова, което да не отлага реформите, като в този случай - със закъснение от половин година. 

"Не искаме избори, но не искаме и управление без реформи", заяви Кирил Петков.

Той не пожела да отговори на въпроса дали в преговорите са склонни да се откажат от искането си Николай Денков да бъде вицепремиер, но и външен министър. "Ще се опитаме разговорите да се водят на работната маса, а не пред медиите", отвърна Петков.

Той обясни, че техният преговорен екип ще бъде съставен от лидерите на ПП-ДБ, за да се вземат по-бъзо решенията. "За да можем адекватно да водим максимално конструктивен разговор с една много важна цел - да не отиваме на избори. Колеги, част от преговорния екип, са в чужбина, ние ще ги изчакаме", обясни лидерът на ПП. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи