Делян Пеевски: Ветото на Радев за БТР-ите е срам!

Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на президента

Делян Пеевски: Ветото на Радев за БТР-ите е срам! | StandartNews.com

Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума - срам! Това декларира председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

ВИЖ ОЩЕ: Радев удари важно депутатско решение с вето, какви са мотивите

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство. Защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят“, казва Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ“, продължава той в изявлението си.

„Затова в парламента и политическия ни живот най-важният,  обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни“, завършва председателят на ПГ на ДПС.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Lombrozo
преди 4 месеца

Ега ти хомункулуса

Откажи
Д.Маринова
преди 4 месеца

Това е да имаме президент от БСП ...

Откажи
Marina
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България---->> http://mub.me/keto

Откажи
Делян
преди 4 месеца

Абе какво само пишете за тоя мушморок...спрете се вече...

Откажи