Бонев се отказа, ето кого издигат за шеф на Столичния общински съвет

Борис Бонев призова партиите в СОС да подкрепят Грети Стефанова

Бонев се отказа, ето кого издигат за шеф на Столичния общински съвет | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Грети Стефанова от ПП-ДБ-Спаси София (на горната снимка) ще бъде издигната за председател на Столичния общински съвет (СОС). Тя е най-възрастният член на местния парламент. Съобщението направи пред бТВ лидерът на "Спаси София" Борис Бонев.

Борис Бонев призова партиите в СОС да подкрепят Стефанова, за да отпушат работата на градския парламент.

"Има опасност да изпуснем 50 милиона и пари по кандидатстване от проекти за още 200 млн. лв. Не бих искал да допуснем следизборната депресия на ГЕРБ да доведе до изпускане на средствата за столицата", заяде се Бонев.

От нашите партньори в СОС има хора, които искат да се пренесат сглобката от национално ниво и в София, разкри още Борис Бонев.

Ако обаче ПП-ДБ направят такава сглобка с формацията на Бойко Борисов, то от „Спаси София“ няма да участват в подобно управление и ще бъдат в опозиция, категоричен бе той.

В седмицата, в която говорихме с БСП за разбиране, някой взе решението за демонтажа на Паметника на Съветската армия, допълни съветникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Жоро
преди 4 месеца

Б.Бонев от Съсипи София ,става отговорник за ЛГБТ прайдовете в столицата - единсствената длъжност която е от неговата компетенция.

Откажи