Гори голяма рафинерия на Лукойл! Обвиняват украинците

По предварителна информация заводът е бил атакуван от дрон

Гори голяма рафинерия на Лукойл! Обвиняват украинците | StandartNews.com

В голяма петролна рафинерия на "Лукойл" във Волгоград, Красноармейски район, гори пожар.

Руските канали в Телеграм пишат, че по предварителна информация заводът е бил атакуван от дрон. Очевидци разказват, че са чули силен шум преди пожара в рафинерията.

Рафинерията е най-големият производител на петролни продукти в Южния федерален окръг. Капацитетът на завода е 14,8 милиона тона.

Силите за противовъздушна отбрана отразиха атака на безпилотни летателни апарати на територията на Волгоградска област, но падането на дрона предизвика пожар в петролната рафинерия, съобщи областният управител Андрей Бочаров. Пожарът се е разпрострял на площ от 300 кв. метра.

Министерство на отбраната на Руската федерация заявява, че тази нощ на територията на държавата са свалени дронове - четири над Белгородска област, два - над Волгограска област и един апарат над Ростовка област.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Жена от квартала
преди 2 месеца

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си. Жена му на държавна работа по цял ден, сина му в чужбина. Бизнесменът интимничи със служителки на фирмите си. Вдигат шум, пиянстват и правят любов. Наблизо живеят малки деца и семейства и не им е приятно да съжителстват със скандалния бизнесмен, почитател на свободната любов, както се определя бизнесмена.

Откажи