Наш икономист засече коварен план на Доналд Тръмп

Идеята за продажба на Библията се дължи на факта, че тя е най-популярната книга в света

Наш икономист засече коварен план на Доналд Тръмп | StandartNews.com

Кандидатът за втори президентска мандат в САЩ Доналд Тръмп се е впуснал в ново бизнес начинание - продава Библията. Рекламира бясно и не само печели, ами си е поставил нова цел (освен да направи Америка отново велика) - да накара американците да станат отново масово религиозни и да се молят на Бог.

Всъщност идеята за продажба на Библията се дължи на факта, че тя е най-популярната книга в света и освен това няма авторски права. Не е ли блестяща идея, пита в своя Фейсбук профил финансистът и икономист Юлиан Войнов, цитиран от Sofia24.bg.

Ето какво пише още в неговата публикация:

Както пише the Economist, "това е нов вид начинание за Тръмп, чиито предишни идеи бяха по-блестящи: Кецове Trump със златно покритие за 9, примамлив одеколон Trump за . Библията, далеч от това да е луксозен предмет, се противопоставя на богатството. Разказва за живота на човек, който казва неща като "Блажени бедните“ и "Обичайте враговете си“. Подобни чувства няма как да се сбъркат лесно с тези на Тръмп, които включват "Част от красотата ми е, че съм много богат“ и "Най-лошото нещо, което един мъж може да направи, е да оплешивее“.

Казват, че причината Тръмп да се захване с този бизнес е, за да може да си плати съдебните глоби. Преди дни плати 4 милиона съдебна гаранция. Приходите от продажбата на Библията може би са помогнали!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай