Фенове реват за Везенков, плюят треньора на Сакраменто

Пореден повод им даде домакинската загуба с 98:110 от Минесота Тимбъруулвс

Фенове реват за Везенков, плюят треньора на Сакраменто | StandartNews.com

Източник: Асошиейтед прес

Почитателите на Сакраменто Кингс по цял свят започнаха да недоумяват от решението на треньора Майк Браун да дава все по-малко шансове за изява на Александър Везенков, пише БЛИЦ.

Пореден повод им даде домакинската загуба с 98:110 от Минесота Тимбъруулвс, когато 28-годишният българин взе участие в само 7:34 минути.

Редица запалянковци отбелязват, че стрелбата на „кралете“ от тройката е била отчайваща – само осем точни изстрела от 33 опита. А именно успешни стрелби отвъд арката помагат за по-бързото наваксване на изоставането в резултата.

В един момент пасивът на Сакраменто срещу Минесота достигаше 22 точки. Въпреки това треньорът Браун държеше Александър Везенков на пейката, а всички фенове са запознати с голямата успеваемост на българина при опитите за тройка. Въпреки това Саша получи от съотборниците си само една възможност за стрелба и тя беше неуспешна.

Освен това в социалните мрежи привържениците на тима недоволстват от избора на треньора Браун за титулярната позиция на Харисън Барнс, който въпреки получените доста минути игрово време се представя слабо. Запалянковците на Сакраменто Кингс призовават на мястото на 31-годишния американец да бъде даде шанс за титуляр на Везенков, който е резерва, но в повечето мачове има почти същите, а на моменти и по-добри, показатели от Барнс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи