След раздялата! Деси Стоянова призна за Кадиев

За аудиторията си онлайн обаче не споделиха тези подробности

След раздялата! Деси Стоянова призна за Кадиев | StandartNews.com

Макар Деси Стоянова да води „Преди обед“ от немалко време с новия си колега Петър Дочев, тя изглежда все още не е свикнала съвсем с промяната и продължава да тъгува за сина на Катето Евро – Сашо Кадиев, с когото стартираха като екранни партньори през 2012 г. и минаха през няколко етапа в професионалните си отношения.

Те ту се търпяха с лекота, ту искрено не се понасяха, докато накрая не само се превърнаха в тандем на екрана, а и в приятели в живота.

В интервю, водено от Сашо Кадиев, посветено на кариерното развитие, Деси Стоянова призна: „Липсваш ми!“. Деси, която този август ще чукне 49 години издаде, че вече му го е споделяла, както и в кои моменти точно е усещала най-осезаемо отсъствието му. За аудиторията си онлайн обаче не споделиха тези подробности. Вместо това Деси говори за професионалния си път и препятствията, които е трябвало да преодолее, за рисковете и как се е променила, пише "Уикенд".

За последното много й помогнал Сашо, който вече се изявява в „Аз обичам България“, отново по bTV. Именно това била и ябълката на раздора помежду им в началото на съвместната им работа. Деси подхождала сериозно и отговорно към всяка задача като журналист със солиден опит, отразяващ политически и международни теми, докато Сашо бил пълна нейна противоположност с лежерното си и спокойно поведение, което понякога направо било лековато, нервирал често колежката си.

Той е категоричен, че човек трябва повече да се забавлява и го правел, което неведнъж се оказвало истинско изпитание за екранната му партньорка. В първите сезони на „Преди обед“, различията и противоречията помежду им, изпъкваха ярко, дори се случваше двамата да спорят в ефир с по-остър тон и нищо не оставаше скрито от зрителите. Тандемът неведнъж е споделял през смях, че когато се карали, се карали, когато се харесвали, се харесвали и допълват, че отношенията им се развили пред зрителите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай