Голяма мъка за Хари и Меган на рождения ден на сина им Арчи

Принц Хари престана да е работеща кралска особа през 2020 г.

Голяма мъка за Хари и Меган на рождения ден на сина им Арчи | StandartNews.com

Докато крал Чарлз отбелязваше първата годишнина от възкачването си на престола на 6 май, внукът му принц Арчи навърши пет годинки. Синът на принц Хари и Меган Маркъл вероятно е празнувал в дома си в Калифорния, заедно с родителите си, сестричката си Лилибет и баба си по майчина линия, пише Hello.

И макар да е принц и да е част от най-близките роднини на краля на Великобритания, Арчи не беше поздравен публично от никой член на кралското семейство. В това, оказва се, няма нищо необичайно.

Макар да сме виждали в официалните профили на краля, както и на принца и принцесата на Уелс, поздрави за рождените дни за някои техни роднини, синът на принц Хари не получи такъв. А причината не са семейните вражди, а фактът, че Арчи (както и баща му) не са работещи членове на кралското семейство.

Само последните имат привилегията да бъдат поздравени публично за рождените си дни. В последните години сме виждали публикации за годишнините на принц Уилям и Кейт Мидълтън, на принц Едуард и съпругата му, както и на принцеса Ан.

Принц Хари престана да е работеща кралска особа през 2020 г., когато реши да се премести със съпругата си в САЩ. Сред "непоздравените" остават и братовчедките му принцеса Йожени, принцеса Беатрис и Зара Тиндал, които също не са работещи членове на кралското семейство, припомня Hello.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Цено
преди 1 седмица

Ни най-малко не интересува.

Откажи