Деси Стоянова отново е в ефир, започна с трудна изповед

"Мислих какво да кажа, връщайки се на екран", бяха първите й думи, след което се разплака

Деси Стоянова отново е в ефир, започна с трудна изповед | StandartNews.com

Източник: бТВ

Водещата на предаването "Преди обед" по бТВ Десислава Стоянова се върна за първи път на екран след голямата лична трагедия, която я сполетя. На 57-годишна възраст почина нейният съпруг журналистът Велислав Русев.

Стоянова се появи до ководещия си Петър Дочев.

"Мислих какво да кажа, връщайки се на екран", бяха първите й думи, след което се разплака.

"Когато човек минава през нещо, през което аз минавам, си дава сметка наистина на 1000% колко изключително важна е подкрепата на хората около него. Всъщност това е нещото, от което зависи оцеляването. Зависи от това да можеш да посрещнеш болката и да я понесеш", каза тя и допълни:

"Искам да благодаря още веднъж на всички за разбирането и съпричастността. "Преди обед" винаги е бил оазис, пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота.

Връщам се с надеждата да продължи да бъде това място за мен. Най-вероятно понякога няма да съм в най-усмихнатата си форма. Сигурна съм, че ще има моменти и когато отново ще се смеем."

"Когато нещо те разтърси до основи продължаването напред не е лесно", каза още Стоянова.

Нещото, което помага е да виждаш светлата страна на живота, да се възползваш от поводите за усмивка, каза още тя, след което се овладя и успя да продължи с обявяването на темите в днешното предаване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
ness
преди 4 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи
Кольо
преди 4 месеца

Уй, горката тя и ся кво да я жалим ли? Ша си го приболедува, няма й нищо.

Откажи
Дани
преди 4 месеца

ясно защо не искаше да станеш руса, дремело ти е за момчето ти, и храна добре си си хапвала да си мисли,че и храна има, съболезнованията са за майка му

Откажи