Два сериала обраха наградите "Еми"

Ето ги големите победители

Два сериала обраха наградите "Еми" | StandartNews.com

Обявиха големите победите на церемонията по връчването на наградите "Еми".

Сериалите "Наследници" и "Мечката" триумфираха церемонията по връчването на наградите "Еми" в Лос Анджелис с по шест отличия, предаде Ройтерс.

"Наследници", който водеше по брой на номинации с 27, получи престижния приз за най-добър драматичен сериал. Това е третата по рода си награда "Еми" за сериала след 2020 и 2022 г., отбелязва Франс прес.

Ройтерс посочва, че четвъртият и последен сезон на "Наследници" е спечелил общо шест приза.

"Мечката" получи "Еми" за най-добър комедиен сериал плюс в още пет категории.

Наградата за най-добър лимитиран сериал отиде при "Говеждо".

В категориите за най-добър актьор и актриса в драматичен сериалбяха отличени съответно Киърън Кълкин за участието си в "Наследници" и Сара Снук за ролята си в същата продукция.

Статуетките за най-добър актьор и актриса в комедиен сериал отидоха при Джеръми Алън Уайт за "Мечката" и Куинта Брънсън за "Начално училище Абът" .

Али Уонг беше обявена за най-добра актриса в лимитиран сериал или телевизионен филм за ролята си в "Говеждо". В съответната категория при мъжете наградата взе Стивън Йон за изпълнението си в същата продукция.

Ебон Мос-Бакрак спечели приза за най-добър актьор в поддържаща комедийна роля за "Мечката", а Айо Едебъри грабна статуетката за най-добра актриса в поддържаща роля за превъплъщението си в "Мечката" .

Водещ на церемонията, състояла се в театър "Пийкок" в Лос Анджелис, беше актьорът Антъни Андерсън.

Победителите се избират от около 20 хиляди членове на американската Академия за телевизионни изкуства и науки. Наградите "Еми", чието връчване беше отложено с четири месеца заради стачката на холивудските сценаристи и актьори, са смятани на телевизионните "Оскар"-и.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи