24 ексклузивни апартамента очакват своя собственик в Pulse Tower

Предлага и редица допълнителни услуги

24 ексклузивни апартамента очакват своя собственик в Pulse Tower | StandartNews.com

Търсещите луксозни жилищни имоти в София вече разполагат с още по-богат избор, след като Pulse Homes обяви своя нов ексклузивен проект. Той включва 24 апартамента, разположени в сградата Pulse Tower, които нямат аналог сред предлаганите досега жилищни имоти в столицата.

Pulse Tower се отличава с елегантните архитектурни решения в екстериора, в който са комбинирани висококачествени естествени материали като гранит, мрамор и стъкло. Сградата е на 10 етажа.

Всеки от предлаганите апартаменти носи свое собствено усещане, подчертавано от уникални дизайнерски решения в интериора. Освен подовете от черен мрамор и гранит, силно впечатление правят и стените от естествен светещ оникс. Стаите се отличават със своите високи тавани /над 3 метра/, а в луксозните бани са използвани стилни италиански облицовки и елегантни елементи от злато и оникс.

Апартаментите са едно-, дву- и триспални и са разположени по 3 на етаж. Квадратурата им варира от 120 до 310 кв.м. Това, което е общо за всички апартаменти, е луксозното обзавеждане и спиращите дъха гледки. Pulse Tower е разположена в полите на Витоша, като бъдещите собственици получават апартаменти с изглед към планината и към центъра на София.

Освен че е разположена на изключително комуникативно място, Pulse Tower предлага и редица допълнителни услуги. Паркингът на сградата разполага с достатъчен брой открити и закрити паркоместа и е оборудван със собствена зарядна станция за електрически автомобили. Освен това собствениците на апартаменти могат да разчитат на румсървис, денонощна рецепция и охрана. За максимално удобство на живущите, Pulse Tower разполага с 2 самостоятелни асансьора.

В сградата е разположен изисканият ресторант Rosè, предлагащ богато меню от средиземноморски специалитети и реномирани вина.

Освен всичко това собствениците на апартаменти в Pulse Tower могат да се възползват и от уникални възможности за спорт и релаксация. Сградата има директна връзка с най-големия фитнес център от веригата Pulse, отличаващ се с просторната си площ и изключително модерното оборудване. Той разполага с покрит 25-метров басейн и с огромен СПА център с открита и закрита част.

Една уникална по рода си комбинация от стил, лукс, сигурност, удобство и функционалност – това очаква всеки бъдещ собственик на апартамент в Pulse Tower.

Всеки купувач може да се възползва от едно специално предложение от страна на строителя. От Pulse Homes дават възможност за разсрочено плащане, което да се разпредели за 10-годишен период напред във времето.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай