Сарафов обсъжда в Израел противодействието на тероризма

Борислав Сарафов ще има среща и с представители на българската общност

Сарафов обсъжда в Израел противодействието на тероризма | StandartNews.com

И.ф. главният прокурор Борислав Сарафов е на работно посещение в Държавата Израел. Визитата е по покана на Министерство на правосъдието на Израел и ще се осъществи съвместно с ръководители и висши представители на прокуратури от страни-членки на Европейския съюз, Съединените щати и др. Това съобщават от държавното обвинение.

Предвидени са работни срещи с главния прокурор на Израел Гали Бахавар-Миара и с държавния прокурор Амит Айсман, както и с други ръководни представители на израелската прокуратура и службите за сигурност. 

Сред основните теми на разговорите ще са съвместните усилия на международната общност по противодействие на тероризма, разследването и изправянето пред органите на правосъдието на извършители на терористични актове, тяхното финансиране и организиране. Участниците в дискусиите ще отдадат почит към жертвите на терористичните атаки, осъществени от 7 октомври 2023 г. 

В рамките на двудневното посещение и.ф. главният прокурор Борислав Сарафов ще има среща и с представители на българската общност в Държавата Израел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

Откажи