Змия, която си сменя кожата! Костадинов атакува ПП-ДБ

Лидерът на "Възраждане" определи като добре балансирано представеното вчера номинирано служебно правителство

Змия, която си сменя кожата! Костадинов атакува ПП-ДБ | StandartNews.com

Източник: БНТ

"Продължаваме промяната-Демократична България" са много интересни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата, но си остава отново същата", заяви в интервю за БНТ лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Като имаш насреща такива инфантилни неможачи, каквито са над 95% от представителите на ПП-ДБ, с тях е много по-лесно, отколкото да се разправяш с други от твоя ранг рекетьор, какъвто можем да кажем, че е Борисов, защото те са горе долу на една нога", описа ситуацията Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" определи като добре балансирано представеното вчера номинирано служебно правителство, заради доброто разпределение на позициите между ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС.

"Не са всички доволни. Всички от управляващото мнозинство. Ние заявихме, че няма да имаме никой, защото дори и да бяхме поканени за участие щяхме да откажем. Това е още от същото, продължение на сегашното управление", посочи той.

"От ПП-ДБ ясно и категорично бяха заявили, че няма да участват в това правителство по никакъв начин. Аз съм 100% убеден и Кирил Петков го потвърди вчера като каза, че той е говорил, защото Кирил Петков е доста простоват в изказа си и той вчера си го каза. Говорих с Гвоздейков, че ако приеме, ние ще го изключим, което означава, че те са знаели, че ще има предложение. Добре с Гвоздейков е така, а какво правим с Кирил Вътев - друга пътеводна звезда на ПП-ДБ", запита Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" се спря и на "задочния разговор" между премиера в оставка Николай Денков и лидера на ДПС Делян Пеевски.

"Видяхме как Денков нарече Пеевски "най-голямото зло", с когото управляваше изключително добре в продължение на 9 месеца най-голямото зло. Само, че много хора забравиха всъщност, че Денков в първите няколко дни от мандата си стоеше на първия ред до най-голямото зло. Те стоят един до друг", посочи Костадинов.

"Денков ще седне отново до най-голямото зло, с което много приятелски си гукат постоянно. Това е тотално лицемерие", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи