Вили Лилков алармира! Сериозен провал в Столичния общински съвет

Ние не искаме ръководни места в комисиите и ключови постове, искаме СОС да заработи

Вили Лилков алармира! Сериозен провал в Столичния общински съвет | StandartNews.com

Източник: БНТ

Столичният кмет Васил Терзиев трябва да участва в преговорите с всички политически сили. Но изборът на Цветомир Петров от "Продължаваме промяната-Демократична България-Спаси София" за председател на Столичния общински съвет (СОС) е провален заради намеса на политическите централи. Тези констатации направи пред БНТ общинският съветник от "Синя София" Вили Лилков.

Ние не искаме ръководни места в комисиите и ключови постове, искаме СОС да заработи, категоричен бе той.

"Има един страх. Панически страх в няколко политически сили да не би да ги обвинят, че правят сглобка. В момента сме стигнали до такава граница, до такава ситуация, в която ние си играем с интересите на града и вкарваме града в криза от гледна точка на дребни, буквално дребни, политически интереси. И някой си смята, че ако изберем председател на СОС и отпушим работата на СОС и започнем да решаваме проблемите на София, едва ли не ще направим голямо престъпление спрямо своите партии", обясни Лилков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 2 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/biox

Откажи