Свиленски прочете присъдата на Радев. Импийчмънт

И ние знаем за кеша и за Копринката, но досега не е имало реакция, посочи той

Свиленски прочете присъдата на Радев. Импийчмънт | StandartNews.com

Зам.-председателят на БСП Георги Свиленски прочете присъдата на президента Румен Радев. Ще се стигне до импийчмънт, заяви Георги Свиленски в студиото на БНТ, коментирайки скандала с касиерите и  "Пътя на Копринката".

ВИЖ ОЩЕ: След разкритията на Пеевски! Касиерите го закъсаха - нови факти

И ние знаем за кеша и за Копринката, но досега не е имало реакция, посочи той.

ВИЖ ОЩЕ: Касиерите - скелети в тъмната стаичка на Радев

Още преди време Нинова каза по отношение на служебните кабинети: Спрете да крадете! – припомни Свиленски.

ВИЖ ОЩЕ: Диана Дамянова бръкна в раната: Има много данни за кеша около президента

Партиите не би трябвало сами да определят коя е по-голяма опозиция - тази оценка трябва да я дават гражданите, смята Свиленски.

ВИЖ ОЩЕ: Стефан Янев проговори за Пътя на Копринката. Първи признания

"Опозицията не е само да правиш скандали, да тропаш по банките и да викаш. И това сме го правили - то е част от парламентарните прийоми. Важното е да дава алтернативните решения. БСП и в този, и в предишния парламент се опитва да даде алтернативно решение по всеки проблем", категоричен бе той.

Всички говорят за скандалите и ротацията, а никой не говори за скока на цената на водата или за безплатните банкови сметки, които така и не бяха въведени, посочи още социалистът.

"Законът, който трябва да реши този проблем, стои повече от 7 месеца в парламента и не е гледан на първо четене, но когато трябва да се приеме помощ за Украйна или да се избере някой в даден орган, решението се взима за няколко часа", каза още Георги Свиленски.

БСП ще предложи кандидати за регулаторните органи, но ако управляващото мнозинство процедира както с конституционните съдии, няма да има смисъл, коментира депутатът.

"Те си бяха написали решенията преди да стартира процедурата", заключи той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
adolf
преди 2 месеца

На следващите избори БСП може и да гледат 4% през крив макарон. ПАРАЗИТИ

Откажи
pink
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи
Срам
преди 2 месеца

Тоя изоставен нагъл бездарник защо не каже какво управление имахме при Виденов, При Орешарски, при съвместното управление с ДПС, с царя и при последното участие на Нинова като министър на промишлеността?Некадърни, нахални и късопаменти.

Откажи