Диана Дамянова бръкна в раната: Има много данни за кеша около президента

Остър отговор на Татяна Дончева

Диана Дамянова бръкна в раната: Има много данни за кеша около президента | StandartNews.com

Напълно съм съгласна и с това, че има мноооого данни за кеша около президента, макар за мен да остава неизвестно защо само и Пеевски говори по този въпрос. Вероятно, защото останалите не искат да си навличат рейтингов враг. Това обяви пиар експерта Диана Дамянова в публикация във Фейсбук. Ето какво написа тя:

ВИЖ ОЩЕ: След разкритията на Пеевски! Касиерите го закъсаха - нови разкрития

Диана Дамянова, Фейсбук

Никога не се „закачам” с хората, споменавали в телевизора моето име, но днес това направи Татяна Дончева, която имам смелостта да считам за своя приятелка.

ВИЖ ОЩЕ: Стефан Янев проговори за Пътя на Копринката. Първи признания

А с приятелите си, когато си несъгласен, трябва да се казва, не ли?

ВИЖ ОЩЕ: Касиерите - скелети в тъмната стаичка на Радев

Та, пълно съгласие изказвам по отношение на проекта на Президента, който няма да се случи, защото „нема ора”, които да го случат.

Напълно съм съгласна и с това, че има мноооого данни за кеша около президента, макар за мен да остава неизвестно защо само и Пеевски говори по този въпрос. Вероятно, защото останалите не искат да си навличат рейтингов враг.

Частично съм съгласна и с това, че не бива да има напълно политически назначения в изключително важни държавни органи.

И да, Десислава Атанасова е чисто политическо назначение на ГЕРБ, прието с компромис заради сглобката от ППДБ, но това съвсем не прави тази дама некомпетентна, та камо ли неспособна да чете конституционни текстове.

Напротив, точно обратното е!

Тя е много обучен играч по въпросите на конституцията, със сигурност от най-обучените в ГЕРБ, а „компроматът” че била юрисконсулт в някаква психоболница е доста нечестен.

Впрочем, аз самата съм започнала своята професионална кариера като учителка по история в ромското училище в квартал Христо Ботев и не смятам , че това е бил лош старт на професионалния ми път.

А сега, за това с което съм напълно несъгласна с Татяна.

Народното ни събрание не се състои от еднооки, макар и да има доста такива, признавам.

Но това, дали председател на народното събрание и пръв човек в България да бъде един следовател и прокурор, започнал кариерата си като обвинител именно по време на преименуването на българските труци в турски регион/ Атанас Атанасов/, или един млад и дълбоко почтен човек, който в рода си до девето коляно има само достойни хора и борци за демокрация, това наистина е много много важно.

Въпросът е, че на Татяна Дончева никога не би и минало и през ум да гласува за хора от ППДБ, а аз от 1990 година системно и неотклонно правя именно това.

Дори си позволих да участвам в създаването на ПП, защото се надявах да спре издигането на важни партийни и държавни позиции на хора като Атанасов, които освен неясно минало имат и съвсем ясен отрицателен рейтинг.

И не, скъпа ми Татяна!

Издигането на човек като Минчев, щеше да бъде харесано и подкрепено от огромна част от обществото, а това на Атанасов ще доведе до „отцепване” на нови проценти от вота към ППДБ, където аз гласувам.

И ми е болно, защото в съгласието помежду си, така че и двата коалиционни партньори ПП и ДБ да са добре, се правят компромиси , които струват скъпо.

И които са крайно нелицеприятни.

Което за Левицата сигурно е добре…

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
koralle700
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи