Пеевски: Тагарев е жалка гледка, незабавна оставка

Той не може да прати едни бронетранспортьори няколко месеца

Пеевски: Тагарев е жалка гледка, незабавна оставка | StandartNews.com

Лидерът на ДПС Делян Пеевски поиска оставката на министъра на отбраната Тодор Тагарев, като цитира несправяне на министъра със задълженията му.

"Той не може да прати едни бронетранспортьори няколко месеца. Работа, която я свършихме с ГЕРБ и ДПС преди месеци. Всичко беше готово - подписано, направено - на 18 януари парите бяха осигурени, той до ден днешен нищо не е направил. И днес го гледам - жалка гледка, обвинява си заместник-министрите. Малко мъжко, да каже: "Аз съм виновен, не ги пратих". Ходи напред - назад, снима се само, нищо свършено за Украйна. Всичко, което е свършено за Украйна, го направи парламентът. Тагарев свърши една голяма нула", обясни Пеевски.

"Ние няма да участваме в това правителство. Отдавна сме казали", продължи той.

"Трябва да сме честни към българските граждани. Да е ясно какво ще правят и да си го подпишат. Ясно е, че са в коалиция, да сложат на масата управленска програма, да кажат какво ще правят и да сложат подписите си", призова председателят на ДПС.

"Според мен когато има коалиция, трябва да се подпише коалиционно споразумение на пропорционалността на партията. Не може някой с много малко да иска всичко - особено тези неща в проценти бяха много грозни", каза Пеевски.

"100% съм съгласен с Борисов. Има един лидер в тяхната коалиция и това е Кирил Петков", завърши той на въпрос смята ли, че Кирил Петков е реалният премиер в държавата.

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
vin
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи
rjesous
преди 1 месец

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи