Костадинов обвини Цънцарова в лъжа, заплаши да съди наред

Спорът започна заради случая с пребития общински съветник в София Иван Алексиев

Костадинов обвини Цънцарова в лъжа, заплаши да съди наред | StandartNews.com

Източник: бТВ

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини поне 10 пъти в лъжа ководещата на сутрешния блок на бТВ Мария Цънцарова заради нейни и на колегата й Златимир Йочев твърдения за поведението на партията при гласувания в парламента. Скандалът огласи студиото на бТВ, а Костадинов заплаши политици със съдебни дела.

Спорът започна заради случая с пребития общински съветник в София Иван Алексиев, който е бил нападнат от маскирани посред бял ден, близо до дома си.

Костадинов пък контрира с въпрос дали Цънцарова е платила глобата на д-р Радева-Михайлова в размер на 500 лв., която е била получена около случая с ваксинирани от ковид членове на "Възраждане".

"Платихте ли глобата на тази лекарка", захапа Костадинов Цънцарова и продължи. "Аз отговорих на въпроса ви и ви зададох въпрос. Извиних се на нашите избиратели заради с този човек (Иван Алексиев - бел. ред). С него ще се видим в съда. Откъде ви дойде информацията за хората във "Възраждане", попита още Костадинов.

От своя страна водещата се оплака от натиск. "Вие ни оказвате натиск, журналистите пазим нашите източници. Комисията за защитата на личните данни се произнесе, че няма нарушаване на личните данни", каза тя.

Политикът обаче продължи: "Вие защо сте ровили в досиетата на депутатите на "Възраждане", включително и в досиетата на моето семейство?", запита я той.

"Недейте да лъжете в национален ефир. Този процес трябва да бъде доброволен, а не да ни задължават (ваксинирането срещу ковид - бел. ред). А вие казахте, че сме агитирали. 1000 пъти сме казвали, че това е личен избор", призова Костадинов.

"Каквото и да ме питате, аз ще ви отговарям по един и същи начин", категоричен бе той.

"За пореден път трябва да сме благодарни на нашите опоненти. Още миналата седмица поисках право на отговор, за да мога да дойда в сутрешния ви блок, това ми е трето идване тази година", ядоса се Костадинов, че не го канят за събеседник.

Водещите се опитаха да го контрират и за марката "Копейкин", но лидерът на "Възраждане" им предложи: "Ако искате го регистрирайте вие и продавайте бельо с тази марка."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ness
преди 4 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи