Майка разплака България с разказ за прегазеното й дете

Да видиш детето си  в ковчег е най-страшното и ужасно нещо на света

Майка разплака България с разказ за прегазеното й дете | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Продължават протестите след смъртта на 14-годишно момче в казанлъшкото село Бузовград. Детето беше блъснато от кола, управлявана от 57-годишен мъж. Първоначалните му проби показаха употреба на наркотици и алкохол. Тежкият инцидент се случи през октомври 2022 година.

Днес предстои съдебно заседание в Окръжния съд в Стара Загора, на което се очаква да бъде произнесена и присъда. 

„Да видиш детето си  в ковчег е най-страшното и ужасно нещо на света. Няма как да се опише. Всички сме съсипани. Да спрем убийствата на пътя! Днес е моето дете, утре може да е друго. Иван беше едно съкровище, което не може да върнем. Днес е първото дело и искаме най-тежката присъда. Шофьорът дори не се извини. Той не е човек за мен - отне ми всичко”, сподели майката на Иван Седмаков – Теодора в пред Нова телевизия.

От Прокуратурата обявиха, че при повторната проба не се е доказало, че 57-годишният мъж е използвал дрога, но остава положителната проба за алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи