Майка с трогващ разказ, след като такси отнесе нея и детето й

Шофьорът е установен и санкциониран с акт

Майка с трогващ разказ, след като такси отнесе нея и детето й | StandartNews.com

Шофьор с такси блъска нарочно майка с дете в столичен квартал, а след това бяга от местопроизшествието. Кадрите от инцидента, станал в ж.к. "Толстой" в София, в близост до училище, бяха разпространени снощи в социалните мрежи и предизвикаха голямо възмущение сред потребителите.

"Имаше желание да ходи сам на училище, но след този инцидент върви само хванат за ръка. Страхува се да излезе на улицата, да кара колело, дори и в парка", разказа пред БНТ блъснатата Румяна Николова.

На видеото се вижда как малко преди да успеят да пресекат улицата, ги блъска такси и те падат на земята. Водачът продължава по пътя си, без да провери дали са добре.

"След удара имам посинявания на ръката, крака и кръста. Слава Богу, разминахме се леко. Детето се размина само с много стрес, шок и паника. Плака много. Здравословно е добре", обясни майката.

От полицията обясниха, че са изпратили екип веднага след инцидента. На място имало и линейка. Жената и детето се прегледани на място. Прегледани са и няколко камери.

Шофьорът е установен и санкциониран с акт. Глоба от 300 лева за това, че не е пропуснал пешеходците и отнемане на шофьорската книжка за бягство от ПТП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай