Военен предупреди за повратна точка в Украйна

"Изтеглянето на въоръжените сили от Авдеевка е само маневра", казва още той

Военен предупреди за повратна точка в Украйна | StandartNews.com

Военнослужещ предупреди за повратна точка в Украйна. "Изтеглянето на въоръжените сили от Авдеевка е само маневра, предстои повратна точка. Това е заявил военнослужещ от 26-ти отделен стрелкови батальон от 47-а механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна, който воюва в Авдеевското направление, предаде УНИАН.

 

"Смятам подобно решение за едновременно рационално и целесъобразно. Затова не изпитваме особени моменти на разочарование... Според мен трябва да бъдем по-хитри и да правим маневри, за да спечелим това или тази победа по различен начин.

Следователно това не е събитие, което би било лошо или по-грешно за някои от украинците. Мисля, че всичко ще бъде наред, просто трябва да изчакаме още малко.

Приблизително до март според мен", е заявил той. "Боецът е сигурен, че повратната точка предстои", допълва украинската медия.

"Дори вече извършеното оттегляне не дава на нашия враг никакво стратегическо или друго предимство. Затова ще видим какво ще се случи по-нататък".

В нощта на 17 февруари стана известно, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са напуснали Авдеевка на предварително подготвени позиции. 

Съобщено е, че не е допуснато обкръжаване на украинските сили, личният състав е изтеглен, войниците са заели отбрана на определените рубежи.

Както съобщи предния ден командирът на оперативно-стратегическата групировка на войските "Таврия" Александър Тарнавски, няколко украински войници са били пленени. 

Русия хвърли всичките си резерви в атаката на Авдеевка, включително и от други направления на фронта.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
14 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Румен
преди 2 месеца

Малоумен инпотент с много имена рекламира шибаната химия, та да не е само той прецакания. Балами няма да ти се връзват на простотиите.

Откажи
Станислав
преди 2 месеца

Тая повратна точка я слушаме от миналото лято, но още не сме я видяли !

Откажи
Д@СкопимБезродникаСулюПаситто
преди 2 месеца

Един атом и фашагите ще сложат точка на всичките си "повратни" точки.Така биха постъпили краварете в една война, пардон - рамбовците .Хем бързо, хем безболезнено .Но много народ ще бъде изтребен.Така направиха в Ирак .

Откажи
Spock
преди 2 месеца

Kreten скапан! путю и олигарсите са истинските фашаги.!

Откажи
Kresi
преди 2 месеца

Значи рашките пускат атом по украйна и секунди след това гледаш московията. октъклена.За един русофил това ще е трагедия горкият свикнал с пропагандата за непобедимост

Откажи
Pasko
преди 2 месеца

Украинските войски отстъпват защото нямат техника,какви глупости коментирате ако не им дадат други заеми, всичко свършва.

Откажи
Ели
преди 2 месеца

Е хайде де, кога ще свърши. До последния укрофашист. Да я заличават тая измислена държава.

Откажи
Бай Дън
преди 2 месеца

За всички е очевидно кой печели и кой губи. Излишното протакане накрая ще струва животеца на тези които сега се мислят за тарикати и пълнят джобове.

Откажи
Военния
преди 2 месеца

Да си спре дрогата за да няма мокри сънища!!!Украйна немогат да бият Русия! Това си го втълпете във еврофашистките мозъци!НЕЩАТА БИЯТ КЪМ ТРЕТА СВЕТОВНА ЗАРАДИ ЕДНИ ТЪПИ УКРИ ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!

Откажи
Kresi
преди 2 месеца

Това нападение над украйна е шестото по ред от както елцин сложи путин на власт.И си мислиш че на този бабаит някой няма да му натроши муцуната

Откажи
Габдулла
преди 2 месеца

И до къде с такива маневри?! До зад Киев ли?!

Откажи
Stormcrow
преди 2 месеца

И така с маневри чак до полската граница, предрусали зомбита!

Откажи
georgi3791
преди 2 месеца

Ха ха хиляди украински войници са избити и продължават да бъдат избивани много са пленени и по скоро те бяха от резервите и елита нацисти в Украйна изоставени

Откажи