Голяма промяна в Париж. Хиляди туристи гневни

Хиляди туристи останаха разочаровани

Голяма промяна в Париж. Хиляди туристи гневни | StandartNews.com

Стачка затвори Aйфеловата кула в понеделник. Синдикални организации критикуват финансовото управление на символа на Франция. Хиляди туристи останаха разочаровани, а стачката ще продължи и днес. От сряда би трябвало стачните действия да бъдат прекратени, съобщи кореспондентът на NOVA във Франция Петя Желева.

Ежедневно кулата се посещава от около 20 000 туристи, годишно - от около 7 милиона, което я прави един от най-посещаваните платени монументи в света.

Около 360 служители работят, за да поддържат това огромно и толкова важно за Франция и за света съоръжение. Те критикуват кметството в Париж, че Айфеловата кула е в окаяно състояние и се нуждае от основен ремонт.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BBS
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90 процента от хората са заразени с паразити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи