Разочарование за Везенков въпреки победа на Сакраменто Кингс

С успеха Сакраменто прекъсна негативната серия от две последователни загуби

Разочарование за Везенков въпреки победа на Сакраменто Кингс | StandartNews.com

Отборът на Сакраменто Кингс се върна на победния път, постигайки обрат със 117:110 при гостуването на Атланта Хоукс в мач от редовния сезон на НБА. Александър Везенков остана резерва и не получи шанс в срещата. За пореден път треньорът Майк Браун реши да не разчита на българина, въпреки недоволството на голяма част от феновете на тима в последните дни, съобщава БЛИЦ.

За момента няма информация Везенков да е с контузия. Резервата на поста тежко крило Трей Лайлс пък беше третият най-резултатен играч за победителите в двубоя с Атланта.

С успеха Сакраменто прекъсна негативната серия от две последователни загуби и пое глътка въздух преди срещата навръх Нова година срещу Мемфис Гризлис.

Отборът на Везенков продължава да държи петото място в Западната конференция с баланс от 18-12, колкото има и четвъртият ЛА Клипърс. Лидер е Минесота Тимбъруувс с актив от 23-7.

Атланта от своя страна продължи сриването си и записа четвърто последователно поражение. Хоукс се намират на единадесета позиция в подреждането на Изчточната конференция с баланс 12-19, като на десетото място, което е първото възможно, даващо право на участие в плейофите, се намира Чикаго Булс с 14-19.

В отсъствието на Везенков Майк Браун се довери на изпитана стартова петица в лицето на крилата Харисън Барнс и Кийгън Мъри, центърът Домантас Сабонис, както и гардовете Кевин Хъртър и Диарън Фокс.

Най-резултатен на за "кралете" бе Диарън Фокс с 31 точки и 8 борби, а с "дабъл-дабъл" се отчете Домантас Сабонис, който записа 25 точки и 8 борби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай