Ливърпул с грандиозно завръщане на върха

Те победиха с 3:1 в мач от 24-ия кръг на Висшата футболна лига

Ливърпул с грандиозно завръщане на върха | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Ливърпул триумфира и се завърна на върха  на Висшата футболна лига в Англия. Те победиха с 3:1 в мач от 24-ия кръг на Висшата футболна лига в Англия. "Червените" си върнаха първото място в класирането и имат актив от 54 точки, с две повече от шампиона Манчестър Сити, който е на втора позиция, но е изиграл един двубой по-малко.

Диого Жота откри резултата с глава след изпълнение на ъглов удар от Трент Александър-Арнолд в 31-ата минута. Гостите от Ланкашър изравниха изненадващо в последните секунди от първата част с попадението на Дара О'Ший.

След почивката 19-кратните шампиони на Англия контролираха изцяло събитията на терена на стадион "Анфийлд" и в 52-ата минута отново бяха напред в резултата с гола на Луис Диас, разписал се от съвсем близка дистанция. Ливърпул сложи точка в двубоя с гол на Дарвин Нуниес в 79-ата минута след асистенция на Харви Елиът. Бърнли остава застрашен от изпадане на 19-то място със само 13 точки.


В друга среща от кръга Тотнъм победи драматично с 2:1 у дома Брайтън. Попадение на уелсеца Бренан Джонсън дълбоко в допълнителното време осигури ценния успех в полза на "шпорите", които са на четвърта позиция с 47 точки. Папе Сар изравни резултата в Северен Лондон в 61-ата минута, поставяйки начало на обрата, а преди това Паскал Грос даде аванс за "чайките" малко повече от четвърт час след първия съдийски сигнал на срещата. Брайтън заема осмо място с 35 пункта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим---- https://use.my/azalfa

Откажи