Карадайъ заръча на ДПС: 18 000 гласа и 4 мандата от Кърджали/ВИДЕО/

За да се случи рестартът изцяло – в деня на изборите от 7 сутринта до 7 вечерта с №7“, призова лидерът на Движението

Карадайъ заръча на ДПС: 18 000 гласа и 4 мандата от Кърджали/ВИДЕО/ | StandartNews.com
  • За да се случи рестартът изцяло – в деня на изборите от 7 сутринта до 7 вечерта с №7“, призова лидерът на Движението

Минимум 18 000 гласа  от община  Кърджали и 4 мандата за областта  заръча лидерът на ДПС и водач на листата в Кърджалийски многомандатен избирателен район Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС се срещна с представители на ОССЕ

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Тервел: Ерата ГЕРБ приключи

ВИЖ ОЩЕ: ДПС разкри къде е опитът за подмяна /ВИДЕО/

„През април дадохме старт на рестарта на държавата. Направихме една голяма крачка към възстановяване на държавността. За да се случи рестартът изцяло – в деня на изборите от 7 сутринта до 7 вечерта с №7“, призова Карадайъ от Кърджали. И припомни: „Когато ДПС беше на власт през 2007 година България стана член на ЕС, дългът от 17 милиарда лева през 2009 година вече беше едва 1 милиард лева. Така се управлява с любов към Родината“, изтъкна лидерът на Движението за права и свободи.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Държим на приятелите си, правим политика с факти

„А сега каква е ситуацията – младите хора напускат България, за да търсят препитание в чужбина, чужди инвестиции липсват, дългът на държавата е 20 милиарда лева. Кой ще го връща?”, попита Карадайъ. Ще го връщат нашите деца и внуци“, категоричен бе той.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Тези, които се кичат с етикет "промяна" са подмяната!

„И затова –за достойни старини на нашите родители, баби и дядовци. За да може нашите братя и сестри да имат достойни доходи в нашата родина – на 11 юли с №7!“ призова Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Айтос: Да изберем стабилността

„За да можем да осигурим стабилност в държавата, а от стабилността произхожда и ускореното икономическо развитие на страната. Това са ясните цели и приоритети на ДПС!“, изтъкна лидерът на ДПС и водач на листата в Кърджали Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ от Руен: Следваме заветите на Левски

„Пътят, по който България ще върви е пътят, който ДПС посочи“, заяви и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев.  И продължи: „С битките си за свобода, за права, за демокрация, за език, за вяра. И призова: „Да върнем България на този път, защото 12 години е на пътят на авторитаризма, на разграждането на демокрацията. Път, който води за никъде, който не води към Европа.“

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: С номер 7 да върнем средата за инвестиции

„Няма да позволим подмяна, промяна ще има и то истинска“, заключи Цонев.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Формула за успех - опитът и младостта заедно

 „Ние сме партия, която носи отговорността на миналото, но в тази отговорност повежда към бъдещето. Ние искаме да съградим демокрацията наново, да направим институциите функциониращи, да направим така, че разговорът за бъдещето да преминава през официалните формати на държавата, да направим така, че да не сме най-бедната страна”, посочи президентът на европейските либерали Илхан Кючюк.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Мечтата ни е достоен живот в Родината /ВИДЕО/

Нека да дадем шанс на страната си с №7, призова Кючюк.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Омуртаг: Диалогът липсва! /ВИДЕО и СНИМКИ/

По-рано през деня екипът на Централния лъч се срещна с бизнеса и работодателите, както  и  с дамите от  Женските дружества на ДПС в област Кърджали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай