ДПС разкри къде е опитът за подмяна /ВИДЕО/

Карадайъ: Проблемът на управлението е липса на ценности и посока

ДПС разкри къде е опитът за подмяна /ВИДЕО/ | StandartNews.com
  • Мустафа Карадайъ: Проблемът на управлението е липса на ценности и посока

Проблемът на управлението в България за последните 12 години е липса на ценности, на цел, на приоритети, липса на посока, от което следва и  липсата на инвестиции. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Заедно с Централния лъч на ДПС той пристигна в Сливен, за да даде мощната си подкрепа за листата на Движението, водена от Хатидже Георгиева. Заедно с Карадайъ пред хората от Сливен застанаха Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС и президентът на европейските либерали Илхан Кючюк. Те призоваха хората за подкрепа на ДПС с №7 за Рестарт на държавността.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Айтос: Да изберем стабилността

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ от Руен: Следваме заветите на Левски

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Тервел: Ерата ГЕРБ приключи

В Сливен лидерът на Движението за права и свободи очерта основните проблеми в българската политика, като заяви, че ценностите, целта и приоритетите на България изискват сигурност, стабилност и предвидимост.  Мустафа Карадайъ заяви:  „В България някои от партиите основават своята политика на принципа на омразата. Така влизат в управлението, така се създават, така стават забележими, така стигат и до властта и така си отиват от политическата сцена. А най-лесно е да се мрази – другия, различния, малцинствата. Тези, които нямат приоритети, нямат програми, те правят политика и кампания на принципа на омразата. С анти-ДПС кампания стават забележими, влизат във властта, но и с анти-ДПС кампания изчезват от политическия терен.“

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: С номер 7 да върнем средата за инвестиции

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Формула за успех - опитът и младостта заедно

Карадайъ каза още, че “ДПС е партия, която има ценности, на които сме верни”. „Една от ценностите е заедността. Всеки със своето различие да отстоява идентичност и заедно да правим политика в името на бъдещето на нашата Родина България.“, каза Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Мечтата ни е достоен живот в Родината /ВИДЕО/

Зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев изрази своите притеснения относно бъдещето на България и предупреди: „Да не стане така да имаме промяна чрез подмяна”.

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ в Тутракан (СНИМКИ)

„И нека ДПС да предупреди за това!“, каза Цонев и допълни:  „Направи се един успешен опит партиите в българския парламент и в българския политически живот да бъдат разделени на партии на промяната и партии на статуквото. Този опит се направи, за да могат да съставят правителство след тези избори по същият този принцип – партиите на промяната в правителството, а партиите на статуквото вън от управлението. Това е така, защото по другите критерии според тях ще бъде по-трудно. И са прави, ще бъде по-трудно. Истинският критерий, по който ДПС иска, ще настоява и ще го постигне, е да се състави кабинет по програми – кабинет, който изпълнява точно определена програма. Това е истинският критерий, а другото е опит за подмяна.“  бе категоричен той.

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ в Исперих (СНИМКИ)

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Омуртаг: Диалогът липсва! /ВИДЕО и СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ във Върбица /СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: ДПС откри кампанията: Чакат ни значими избори /ВИДЕО/

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Предстои избор, който да донесе стабилност

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ разговаря с младежи от Търговище /СНИМКИ/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай