Карадайъ от Омуртаг: Диалогът липсва! /ВИДЕО и СНИМКИ/

Само в нашата Родина изгубени в превода търсят разделение, каза лидерът на Движението

Карадайъ от Омуртаг: Диалогът липсва! /ВИДЕО и СНИМКИ/ | StandartNews.com
  • Само в нашата Родина изгубени в превода търсят разделение, каза лидерът на Движението

 „През месец април направихме избора на промяната и една голяма крачка за възстановяване на демокрацията в нашата Родина.“  Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред събралите се хора на площада в Омуртаг. Централният предизборен лъч на Движението пристигна днес в града, за да даде мощната си подкрепа за  търговищката листата. Водач в двадесети и осми многомандатен избирателен район е Джейхан Ибрямов, следван от Имрен Мехмедова и  Сунай Хасанов.

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ във Върбица /СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: ДПС откри кампанията: Чакат ни значими избори /ВИДЕО/

Карадайъ продължи с коментар  относно политическа ситуация в страна и категорично заяви: „В българския политически  живот диалогът липсва. В  основен инструмент за правене на политика последните години  се превърнаха омразата, разделението, противопоставянето и агресията, както и липсата на политическа визия и политическа програма.”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Предстои избор, който да донесе стабилност

Наличието на политическа импотентност търси разделителни линии в обществото, категоричен бе лидерът на Движението. 

Мустафа Карадайъ припомни и огромното признание, като получи ДПС  с избора на Илхан Кючюк за президент на АЛДЕ. И допълни: „Само, че в нашата Родина хора, които влизат в политическото поле, но и им липсва държавническо мислене, търсят разделителни линии на противопоставяне, омразата  и агресия. Едни хора изгубени в превода или загубени в превода.“

В словото си зам.-председателят на ДПС и водач в Пазарджик  Йордан Цонев припомни за  визионерството и проницателността на почетния председател на ДПС д-р Доган, който  още през 2009 година заявява, че „най-опасното нещо в политиката е мутризацията в политиката.”  Той заяви: „12 години делят  визионерството и проницателността на г-н Доган и ДПС от сегашните политици, които били политици и партии на промяната. Промяна, за която се сещаш, след като държавата е изправена пред криза и е рухнала“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай