Дебатите станаха цирк, Луна крещи, Волен напусна студиото

Лидерът на "Атака" отказа да застане до останалите кандидати зад трибуната

Дебатите станаха цирк, Луна крещи, Волен напусна студиото | StandartNews.com

Волен Сидеров отказа да се включи в дебата между кандидат президенти в неделното студио на bTV заради ПР кампания, която телевизията спретнала на Луна.

Лидерът на "Атака" отказа да застане до останалите кандидати зад трибуната си и напусна студиото."Екип на bTV прави ПР кампания на Луна заради това няма да застана там и да се включа в дебата. "Искате да размажете нещата и да ги превърнете в евтино шоу. Аз няма да участвам в този панаир", категоричен е Сидеров.

Той разкри, че преди предаването екип на телевизията е заснел отделен клип на певицата-кандидат президент. Останалите участници в дебата потвърдиха.

Водещата Мария Цънцарова се опита да успокои обстановката като обясни, че нищо от това не е излъчено.

Луна продължи цирка с бурни крясъци в студиото."Чудя се какво правят тия трима души, дето ни окрадоха държавата тук. И оня другия дето се скри. Мястото им е в затвора, не в студиото на bTV. Томов - Лупи, ще подпишете ли тук за лустрация", започна да крещи фолкаджийката, размятайки листове хартия в лицето на Томов, който видимо се напрегна.

Виждате ли вие хора, какви са ви кандидатите. Вие сте подлоги всичките. Не заслужавате да съм с вас в едно студио", заяви крещейки певицата.

Цънцарова загуби контрол над ситуацията и реши да изгони Луна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай