Нойзи цъфна в чужбина с дъщеря си! Къде се скри Мария Игнатова

След като бе заловен да шофира пиян и осъден, Цветков почти изчезна от социалните мрежи

Нойзи цъфна в чужбина с дъщеря си! Къде се скри Мария Игнатова | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Ивайло Цветков

Ивайло "Нойзи" Цветков - мъжът на Мария Игнатова - заведе единствената си дъщеря на концерт на "Металика", но тв водещата не бе с тях, пише Хотнюз.

Нойзи е запален меломан, който слуша както класическа музика, така и рок. Явно крушата не пада по-далеч от дървото, защото единствената му наследничка също се кефи на рокдинозаврите, които забиха преди дни в полската столица Варшава. "Какъвто бащата, такава и дъщерята", написа журналистът и добави: "Живей за мига." Той сподели и няколко кратки видеа от концерта, където двамата с щерка си видимо се забавляват.

След като бе заловен да шофира пиян и осъден, Цветков почти изчезна от социалните мрежи. Той се извини за постъпката си през ноември 2023 година и оттогова е споделил едва три поста в Инстаграм - един заради футболен бас, един със златните шахматни момичета и един сега с щерка си. От няколко седмици Нойзи се върна и на екрана на БНТ като футболен коментатор, така че явно ще го виждаме все по-често.

Дали обаче ще бъде в компанията на Мария Игнатова остава загадка, защото според непотвърдена информация двамата са се разделили след скандала. Водещата на "Един за друг" не коментира изцепката на Нойзи, за когото се кълнеше, че е голямата й любов. Дали обаче двамата са наистина разделени остава загадка, като зрителите не изключват Мария просто да поддържа интереса към себе си с мълчанието си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай