Цирк в БНТ! Водещи се питаха дали не са луди

Шоу между екранните партньори

Цирк в БНТ! Водещи се питаха дали не са луди | StandartNews.com

Един твърде странен разговор са заформи изведнъж в ефира на обществената телевизия.

Водещите на сутрешния блок в обществената телевизия до този момент оставяха впечатление на улегнали хора, но тази сутрин и те като някои свои колеги, си изпуснаха нервите и се сдърпаха.

Всичко започна, когато Христина Христова показа кадри от сигнал на жена от София, на които се вижда окаяното състояние на релсите при завоя на трамвая на улица „Отец Паисий и "Пиротска“.

Паветата са разместени, релсите са във въздуха, и трещенето и скърцането, преминавйки през участъка, са болезнени за слуха за хората с мизофония. Това е ад под небето, дори за секунди да го чуеш като скърцане и стрибуцане, а представете си какво е да го чуеш по-дълго време, прочете мнението на възмутената жена Христина.

Това обаче даде повод на Симеон Иванов да продължи темата с необмислена реплика: Мизофония, да не би да имаш леки форми на мизофония, Христина.

Очевидно подразнена, водещата призна с ирония, че има всякакви скърцащи и шушкащи звуци, които я дразнят, и ги чува от далеч, но тези нейни думи не бяха достатъчни на Симеон да усети, че прекалява.

Може да е свързано с нещо друго, нещо от нервната ти система, добави той и окончателно вбеси екраннната си партньорка.

Христина обаче опита да запази присъствие на духа и отговори: Много добре съм си с нервите, доктор Иванов, благодаря.

Просто, като ме видят отдалеч, знаят, че съм окей, призна Симеон в „Денят започва“.

Аз съм притеснена за твоето психично здраве, да работиш в сутрешен блок и да не ходиш на такъв преглед, захапа от своя страна колегата си Христина.

Да работя в сутрешен блок, по начало си говори достатъчно за психическото здраве, така че няма как да бъда..., опита да я постави на място Симеон. 

Да, но добре, че е шегата, за да си кажем истината, продължи той, пише Петел.бг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
2 Коментара
rjesous
преди 1 месец

Best online money making method to work online and start making extra $19k or even more by doing this easy job from home. my last month's earning with this are $18583 and i am doing this just for 3 hours a day very easy work and regular income from this are amazing. everybody can now get this job and start making dollars online by follow instructions on this web... https://www.fb.salaryoption1.com

Откажи
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи