Открита Арт сцена Шипка с празнична програма и изненади за зрителите

Празничната програма ще е от 6 до 10 февруари

Открита Арт сцена Шипка с празнична програма и изненади за зрителите | StandartNews.com

Празнична програма в чест на любовта и виното стартира за първи път в Открита Арт сцена Шипка от 6 до 10 февруари. Идеята е на неговия мениджър Милена Червенкова. “През януари ние не играем, само реперитаме. В разговор с проф. Надежда Сейкова, с която работим съвместно, решихме да започнем ударно февруари. Ако има зрителски интерес, надявам се инициативата ни
да стане традиционна и всяка година да представяме на публиката такава тематична седмица“, заяви за „Стандарт“ г-жа Червенкова.


Стартът на мини театралния маратон ще е на 6 февруари, когато ще се играе спектакълът Музикално пътешествие в 19:30ч. Под вокала на Мариела Филева и  Атанас Палюшев, Марио Йоцев- пиано, китара и вокал, както и  Милена Червенкова - Конферанасие и вокал ще пеят песни на 10 езика.

На 7 февруари в 19:00 ч.  ще бъде предтавена Финита ЛИ комедия?!, чийто сюжет е изграден на базата на любовни триъгалници и амбициите на участниците в тях за кариерно развитие. „Драскотини от дъжда“(19:00) и „Любовта към трите портокала“(11:00) ще бъдат представени на 8 февруари, като втората пиеса ще е един вид поздрав на театралната трупа към учениците по повод втория учебен срок. Принцесата и Свинарят и 50-ят юбилеен спектакъл на  Господин, Сеньор, Дон Жуан , ще се играят съответно на 9 и 10 февруари в 19:00 ч. 

Чаша вино ще очаква всеки зрител след края на представленията, а срещу билета си желаещите посетители могат да се възползват от 20 процентна отстъпка в известна столична ресторантьорска верига.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
koralle700
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи