Как се подготвя Любо Киров за концерта в НДК

Тече трескава подготовка

Как се подготвя Любо Киров за концерта в НДК | StandartNews.com

Перфекта подкотовка тече по предстояшия концерт на Любо Киров. Безкомпромисни звук, осветление и сцена се подготвят за трите си големи концерта в зала 1 на НДК. На 8, 9 и 10 ноември публиката ще се наслади на продукция от най-високо техническо и професионално ниво и ще преживее един незабравим музикален спектакъл, какъвто е свикнала да получава всеки път от любимия си артист.


Билетите за първите два концерта в НДК бяха разпродадени месец по-рано. Над 25 000 души са част от "Турне 2023" на Любо Киров, което започна запомнящо се на 2 август с два последователни концерта на сцената на Античния театър в Пловдив. След това на поредицата музикални събития се наслади и публиката в препълнените летни театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе. Всичко това направи "Турне 2023" най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината.


"Не знам как се случва това, но знам, че съм честен, когато пея и говоря от сцената. Публиката разбира много бързо, ако някой не вярва в нещата, които прави. Не можеш да заблудиш зрителя и слушателя само с техническа продукция. Хората имат души и усещат много бързо, когато липсва искреност. Благодаря на всички, с които споделяме тези преживявания и ценности", сподели Любо Киров.


За поредна година той отново е в класацията на престижното списание Forbes "Топ 70 на българските знаменитости", което го постави на най-предно място, като музикален изпълнител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай