Цитиридис съобщи най-тъжната новина

Комикът ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица

Цитиридис съобщи най-тъжната новина | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Водещият Николаос Цитиридис изненадващо обяви в петък вечер, че спират шоуто му по бТВ след 4 години в ефира.

Комикът ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица, когато на диванчето му ще седнат първият гост в предаването - Юлиан Вергов, както и приятелката на водещия - Боряна Братоева.

"След 4 години на екран, бТВ взе решението от следващия телевизионен сезон "Шоуто на Николаос Цитиридис" да не бъде част от програмата на телевизията.

Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше.

По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност.

Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик - за съжаление не е.

Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно.

Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък!", каза на финала на предаването Цитиридис.

"Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, защото няма значение. Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено).

Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", добави той.

"Шоуто на Николаос Цитиридис" се излъчваше всеки делник от 22:30 до 23:30 часа. Впоследствие, заради очаквани по-добри рейтингови резултати, то се появяваше все по-рядко в ефир, дори беше спряно за месец през януари 2020г., после отново се върна в ефир с променена концепция, докато не стана веднъж седмично.

Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Професионалния си опит натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в "Офнюз" през 2014 г. той печели наградата "Валя Крушкина - журналистика за хората". От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна.

Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на бТВ през 2019 г., като запазва тази роля паралелно с работата си на водещ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай