Важен отцепник от ПП-ДБ посочи кой трябва да спечели изборите

Видя се, че служебният кабинет не е със споделена отговорност между служебния премиер и президента, смята Владислав Панев

Важен отцепник от ПП-ДБ посочи кой трябва да спечели изборите | StandartNews.com

Източник: бТВ

Най-доброто за България е "Продължаваме промяната-Демократична България" да спечелят изборите, смята Владислав Панев от "Зелено движение". Преди дни партията обяви, че напуска коалицията ПП-ДБ и ще се4 яви на вота за Европейски парламент и Народно събрание на 9 юни в различен формат.

Основната цел трябва да са реформи в България. В ПП-ДБ не трябва да има разделение. Последните години много членове напуснаха движението, но не искам да задълбавам, лаконичен бе Панев.

Конституционните промени си заслужаваха, смята той.

"Президентът дезертира от ролята си на балансьор в служебния кабинет. Той може да подпише промените в структурата на правителството, а може и да ги откаже", коментира Владислав Панев по повод поисканите от служебния премиер Димитър Главчев смени на двама министри.

Видя се, че служебният кабинет не е със споделена отговорност между служебния премиер и президента, а под контрола на Бойко Борисов и Делян Пеевски, каза депутатът.

Чадър над никого не трябва да има. Ако има престъпление да се докаже. Не знам дали случаят с Живко Коцев е същият. Не знам къде е Коцев, не го и познавам. Надявам се скоро да стане откриваем за медиите, отговори той на въпросите след подкрепата на лидерите на ПП-ДБ за бившия главен секретар на МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи