Пеевски: Бойко Рашков няма място в политиката

"ПП-ДБ саботираха всичко с това, че направиха да няма ротация", добави той

Пеевски: Бойко Рашков няма място в политиката | StandartNews.com

Няма място в политиката за Бойко Рашков, а видяхме къде има място - по трапезите до пудела, който преди това сигурно му е напълнил джобовете с пачки, където го видяхте. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в НС.

На въпрос дали след всички обвинения на ПП-ДБ към ГЕРБ и ДПС е възможен диалог помежду им той отговори: "Нека да не говорим сега дали е възможен, или не е възможен диалог. Ако всичко, което се случи и видя за тях, се окаже вярно, ние няма да имаме диалог за тях. 

Пеевски за Елена Йончева: Независима и достойна

Редно е всичко, което излезе за ПП-ДБ, ако се докаже от органите на реда и се окаже, че са истина обвързаностите с контрабанда и пудели, влачещи пачки, няма как да се работи с тях, отсече Пеевски.

"ПП-ДБ саботираха всичко с това, че направиха да няма ротация", отговори Пеевски на обвиненията на ПП-ДБ, че ГЕРБ и ДПС са саботирали съдебната реформа, На брифинг в парламента по-рано втората политическа сила ги обвини, че така бавят второто плащане по плана за възстановяване. То е в размер на 1,4 млрд. лева.

Лидерът на ДПС беше категоричен, че не бил подкрепил искането от страна на „Възраждане“ за оставка на председателя на Народното събрание Росен Желязков два дни преди края на парламента. „Това е популизъм. Опитват се да вдигат спадащия си рейтинг“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Той
преди 1 седмица

Още по-малко място в политиката има Пеевски!!!!!!!!

Откажи