Никола Минчев потвърди! Ще се бори за европарламента

Той обаче все още е спряган за председател на парламента след ротацията

Никола Минчев потвърди! Ще се бори за европарламента | StandartNews.com

Източник: БТА, архив

Никола Минчев е дал принципното си съгласие да бъде обсъждано името му за водач на евролистата, съобщи пред медиите самият депутат от "Продължаваме промяната-Демократична България".

Той поясни обаче, че това важи и за заемането на поста на председател на Народното събрание.

"Това са въпроси, които се решават от колективните органи и когато има решение ще го обявим", заяви Минчев.

На въпрос негово лично решение ли е да бъде водач на евролистата на ПП, той отговори, че решенията са съвместни, на партийните органи.

Никола Минчев напомни, че предстоящите евроизбори са първи за "Продължаваме промяната" и се подхожда много сериозно. "Нашата цел е да направим една сериозна листа и след това да имаме сериозно представителство", обясни той.

Личното ми мнение е, че е редно да продължим да показваме единството си между "Продължаваме промяната" и "Демократична България", заяви Минчев и напомни как са го показвали до момента и на парламентарните и местните избори в страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bios
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи