Хекимян посочи кое е скандалното в управлението на София

Борис Бонев успя да настрои абсолютно всички срещу себе си, каза Хекимян

Хекимян посочи кое е скандалното в управлението на София | StandartNews.com

Източник: БНТ

През последните три месеца видяхме провала на "Продължаваме промяната-Демократична България" и "Спаси София" да сформират работещо мнозинство. Защото те имат най-голямата група в Общинския съвет, имат и кмет, и те носят отговорността за мнозинството. Но те не могат да вземат мъдри управленски решения. Коментара направи пред БНТ общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

"Въпреки широката подкрепа, която получиха за техен председател, те не можаха да намерят сили в себе си да отстоят баланса в Общинския съвет и като сърдити деца започнаха да тропат с краче и да искат всички комисии да са техни. Те не могат да разберат, че някой е направил компромис и трябва да има баланс и той може да се осъществи през комисиите", каза Хекимян.

По думите му, трябва да е ясна формулировката кой управлява София, защото ПП-ДБ имат кмет, председател на Общинския съвет, имат най-много хора във всяка една комисия и тяхното оправдание за това, че не се справят с управлението на града, е че някой им пречи и че някой друг има контрол в Общинския съвет. А това, че нямат председатели на комисии е тяхна машинация, добави Хекимян.

"Това беше абсолютно целенасочен план от тяхна страна за пореден път да абдикират от отговорността си. Столичният общински съвет е докаран до пародия заради това, че не е станало тяхното, че това, което е искал Борис Бонев не се е случило. Борис Бонев успя да настрои абсолютно всички срещу себе си като отблъсна подадената ръка", посочи съветникът от ГЕРБ-СДС.

Тези хора доказаха, че трябва да бъдат контролирани, защото единственото, от което се вълнуват са постовете и парите, беше категоричен общинският съветник и допълни, че за да могат да бъдат контролирани, трябва поне председателите на комисии трябва да бъдат от други партии.

Антон Хекимян каза още, че през последните три месеца не се знае какво се случва в общината, защото кметът работи безконтролно, приемат си и се предлагат проекти в бюджета, които не са обсъдени, обещават се заплати на работещите в столичния градски транспорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Радка
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
Дони
преди 2 месеца

Хекимян не може да преглътне загубата.

Откажи