Бачийски отсече! Кой е с най-висок рейтинг за евроизборите

Разкри причината той да не е спряган вече за председател на парламента

Бачийски отсече! Кой е с най-висок рейтинг за евроизборите | StandartNews.com

Константин Бачийски разкри кой депутат е с най-висок рейтинг от кандидатите за евроизборите.

Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев е с най-висок рейтинг от всички кандидатури за евроизборите. Това е причината той да не е спряган вече за председател на парламента след ротацията, а за водач на евролистата. ”. Това заяви депутатът от „Продължаваме Промяната-„Демократична България” Константин Бачийски по NOVA NEWS.

„Не подкрепих Десислава Атанасова за конституционен съдия. Не участвах в гласуването. Между двете кандидатури на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС има огромна разлика. Г-н Белалезлков е с над 40 години юридически опит. Той е стигнал до съдия във ВКС. Госпожа Атанасова има само 4 г. юридически стаж, който се допълва от стажа ѝ в парламента”, каза Бачийски.

Относно становището на Борислав Белазелков, че бракът е тайнство и не може да се допуска еднополова връзка в религиозните отношения, той повтори думите на съдията, че нито една религия не признава еднополовите бракове. „Човекът ясно разграничава религиозните от гражданските норми”, обясни Бачийски.

За вероятността Никола Минчев да не е председател на парламента след ротацията, а да е водач на листа, депутатът обясни, че рейтингът на Минчев е най-висок процент доверие от всички кандидатури за евроизборите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jobs
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи